Menu

Vaste medewerker

Een vaste medewerker nodig? Capaciteitsprobleem in de bouwsector? Een 'leerling Timmerman' of 'dakdekker' tijdelijk of voor vast nodig? Wij zoeken een gemotiveerde starter die zich ontwikkelt binnen jouw bedrijf door met jouw specialist mee te werken. Een Buddy!

Zo helpt BouwBuddy

Wij hebben gemotiveerde medewerkers die aan de slag willen in de bouwsector. Zij kunnen bij een project worden ingezet en ontwikkelen zich dan stapsgewijs door mee te werken met jouw specialist.

Wat bieden wij?

  • Gemotiveerde medewerkers met de juiste hands-on mentaliteit die graag willen leren.
  • Een echte match door een uitgebreide voorselectie van kandidaten/medewerkers, voorzien van een VCA Certificaat.
  • Flexibiliteit, vast of tijdelijk. De Buddy loopt mee in de praktijk, zo leert hij de fijne kneepjes van het vak. De Buddy kan door jou na een bepaalde periode worden overgenomen of via ons in (vaste) dienst blijven. Zo behoud jij flexibiliteit.

De medewerker kan op vaste basis binnen jouw bedrijf blijven meewerken, via ons. Zo blijf jij als bedrijf flexibel en wij regelen de rest. Met een opleidingstraject op maat zijn wij een springplank voor een specialist in spé.

 

Interesse?

Benieuwd hoe een samenwerking met BouwBuddy verloopt? Neem contact met ons op, we maken graag kennis met je. Wil je liever vandaag al iemand spreken? Dan kun je ons natuurlijk ook bellen. We zijn maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur bereikbaar.

Ga snel naar

Meer weten over onze andere diensten? Of contact opnemen?